Gemeente Tilburg

#ikwerkvoorTilburg

Wie kunnen er beter over gemeente Tilburg vertellen dan onze eigen collega's. Op deze pagina vertellen zij over hun eigen ervaringen.. 

Op koers

Doen wat je leuk vindt en je talenten inzetten waar dat nodig is. Nicole en Stijn weten er alles van. Een aantal maanden geleden begonnen zij binnen de gemeente aan een nieuwe uitdaging. Nicole als coördinator corona. En Stijn als teammanager bij de afdeling Communicatie, op de plek van Nicole die vrijkwam. 

Lees hier het volledige verhaal van Nicole en Stijn.

We moeten voor elkaar zorgen

‘Ik wil graag inspireren en laten zien dat integriteit van waarde is voor onze samenleving. We moeten voor elkaar zorgen.’ Ina is adviseur integriteit en vertelt waarom in Tilburg integriteit de basis is voor vertrouwen.

Lees hier het volledige verhaal van Ina

De puzzelstukjes op de juiste plek

Frank is strateeg bij afdeling Ruimte. Hij had vroeger al iets met steden en hoe ze veranderen. ‘Ik zie het als een voorrecht dat ik mee mag werken aan de gezamenlijke droom van de stad.’ 

Lees hier het volledige verhaal van Frank. 

Elke inwoner telt

Wim is trainer bij Tilburg Actief. Hij traint mensen met een bijstandsuitkering in alle onderdelen van het sollicitatieproces en helpt hen bij het voorbereiden op andere manieren van meedoen in de maatschappij. ‘Ik wil mensen laten ervaren dat ze iets kunnen, dat ze bijdragen aan de ontwikkeling van de stad.’

Lees hier het volledige verhaal van Wim.

Op een dag weet je het, afbeelding

"Op een dag weet je het"

Soms ben je in je werk toe aan een nieuwe uitdaging of komen je talenten nog niet helemaal uit de verf. Dan is het tijd om in actie te komen. Net als Joost, die na tien jaar intern doorstroomde naar een andere functie.

Lees hier het volledige verhaal van Joost.


Gaffar #ikwerkvoorTilburg

Gaffar werkt bij het team Schuldhulpverlening. Hij vertelt graag waarom hij bij de gemeente werkt en wat zijn werk zo leuk maakt! 

De dag van een projectleider stedelijke ontwikkeling, afbeelding

De dag van een projectleider stedelijke ontwikkeling

Adriaan is projectleider stedelijke ontwikkeling bij de gemeente Tilburg. Dat is een hele mond vol, maar wat doet hij nou écht? Adriaan neemt je mee in een van zijn werkdagen. En laat zien hoe zijn werk bijdraagt aan een nog mooier Tilburg.